Do you have a question? 603 424 268 (Mon – Fri: 8AM – 4PM)

Selected branch:

Ollies's story

Kopie Pečeme pro vás už od roku 1999

Kopie Pečeme pro vás už od roku 1999

Jsme rodinná cukrárna a bistro. Základy sladkého podnikání položili Ivo a Olga Gondkovi na sklonku minulého tisíciletí, kdy Oli připravila své první tiramisu, které v jedné ostravské kavárně během 4 hodin úplně vyprodali. Vrcholem cukrařiny v Ostravě byl tehdy klasický větrník a laskonka. Proto Olino tiramisu, vyrobené podle tradiční italské receptury a z originálních surovin, způsobilo úplný poprask. Každý ho chtěl ochutnat. A tak Oli vyráběla dál a postupně přidávala i další moučníky či dorty.

Kopie Z panelákové kuchyně mezi cukrářskou špičku

Kopie Z panelákové kuchyně mezi cukrářskou špičku

Značka Ollies si díky kvalitním surovinám a poctivým recepturám zakrátko získala přízeň nejen ostravských mlsných jazýčků a úspěšně se rozvíjela. Od roku 2009 vedou sladký byznys sourozenci Jakub a Tereza, kteří jej převzali od rodičů. Dnes v Ollies nabízíme více než 25 druhů originálních dortů, výtečné menší dezerty, vlastní pečivo (včetně francouzských croissantů) i domácí zmrzlinu. Prohlédněte si naše nejoblíbenější dorty

Kopie Tradiční receptury, ruční výroba a kvalitní ingredience

Kopie Tradiční receptury, ruční výroba a kvalitní ingredience

Pečeme téměř 200 dortů denně. Důsledně dodržujeme původní postupy, vše vyrábíme ručně a používáme prémiové ingredience. Každý den dohlížíme na kvalitu a čerstvost všech surovin a každý náš dort či dezert prochází pečlivou výstupní kontrolou. Teprve potom rozvážíme čerstvě upečené dobroty na naše pobočky nebo přímo k vám.

+ 20 let praxe pečení
+ 128 zaměstnanců
+ 200 dortů denně
+ 24 tun mascarpone ročně
+ 160 kg upražené kávy týdně